1 de gener del 2009

CARTA A LA CIUTADANIA DE CAMPREDO

Campredonencs totes i tots,

Crec que és bo i necessari que després d’un any, el 2008, ús doni comptes de totes les gestions i actuacions que hem fet a Campredó.
Si ve seria difícil anomenar-les totes si que us detallo a continuació totes les més importants:

Seguim negociant amb l’Ajuntament de Tortosa les condicions per a la constitució de l’EMD de Campredó.
S’ha acabat el procés d’electrificació rural de la zona de la Torra.
S’ha acabat la restauració de la Torre i de la Casa dels Prats i per acabar de dignificar el lloc tenim concedits dos plans d’ocupació per a la neteja de l’entorn de la Torre. El primer començarà el proper 29 d’aquest mes (2 persones). El segon començarà a meitat de l’any 2009 (3 persones). Aquest personal està totalment subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Properament posarem en funcionament l’enllumenat de la Torre de Font de Quinto.
Hem ampliat la coberta de la cantina de Festes amb un pressupost de 33.389,03 €.
De les ajudes per a la millora de camins rurals mitjançant el Consell Comarcal del Baix Ebre, hem fet el bacheo de tot el camí de les Barraques per un import de 8.180,03 €, i hem asfaltat tot de nou, el camí del “Pont d’Arturet” (el tram que va del camí de les Barraques fins a la cruïlla del camí de Rocacorba) per un import de 8.439,15 €.
Amb pressupost propi hem reparat la barana del “Pont d’Arturet” amb un import de 1.767,84 €.
Hem asfaltat el camí que va de Soldevila a l’Ardiaca amb pressupost compartit amb l’Ajuntament de Tortosa. L’aportació que hem fet des de Campredó és de 7.712,58 €.
Hem canviat 16 punts de llum al l’inici de l’Av. Don Álvaro, amb l’instal·lació de noves columnes i noves lluminàries adaptades a la nova norma de contaminació lumínica, amb un cost total de 13.795,42 €, d’aquest import 3.345,70 € corresponen a una subvenció de la Generalitat .
Hem instal·lat un nou punt de connexió a Internet al Casal Francesc Llop amb la instal·lació de 5 ordinadors, el mobiliari i cortines per un import de 5.194,91 €.
Hem impartit cursos gratuïts d’informàtica per valor de 48.800 € mitjançant subvencions del Pacte Territorial per l’Ocupació de les Terres de l’Ebre.
Hem col·laborat amb diferents entitats locals, per diferents actes culturals, lúdics, esportius i festius per un import de 5.622 €.
L’import de les factures pagades per diferents conceptes, per a les Festes Majors de Campredó 2008 ascendeix a 9.720,46 €.
Ha començat la construcció dels nous vestuaris a la zona esportiva per un valor de 294.367,28 €, està previst l’acabament per finals de març de 2009.
Hem millorat l’enllumenat de Nadal “Campredó 2008”.
Aquest mes fem la inscripció per a nous cursos d’informàtica ha impartir a partir de gener.
Hem aconseguit la ubicació al Mas de la Missa, d’una empresa exportadora de cítrics, que pot reportar entre 50-60 llocs de treball durant 5-6 mesos a l’any.
S’ha instal·lat a l’Av. Del Japó del Polígon Industrial Baix Ebre l’estació d’avisos per a casos d’emergència química (SEQTEBRE).
Seguim sense tenir notícies sobre el traçat de l’autovia de l’interior (A-7).
S’ha fet la reparació d’un despreniment de terra al camí Salva-aigües abans d’arribar a la Raval del Pom.
Aquest mes de desembre hem signat la permuta dels terrenys adjacents a la cantina de Festes. Per tant tenim dos parcel·les del Polígon Industrial Baix Ebre que passen a zona d’equipaments per a Campredó.
Ampliarem el Camí de Font de Quinto o Camí de “La Sirena” amb una amplada de 6,5 metres útils de calçada. L’Avantprojecte ja el tenim fet, properament contactarem amb els veïns afectats per donar-los informació detallada del traçat .

Per a les Festes Majors del proper any, dos membres de la Comissió continuaran si s’afegeixen altres membres per organitzar-les. El que sí queda clar, és que si algú vol organitzar les Festes Majors 2009, teniu total llibertat per constituir-vos amb una comissió que res tingui a veure amb els organitzadors anteriors. A tal efecte, els que tingueu aquesta iniciativa poseu-vos en contacte amb mi a les oficines de l’Ajuntament.

Per aquest Nadal, tindrem el Pare Noel, amb dates i hores que ja vos comunicarem i organitzarem la Cavalcada de Reis el proper 5 de gener de 2009, que visitaran com de costum Font de Quinto i Campredó.

En nom de tots els membres del Consell Assessor de Campredó i del meu propi dintre d’aquestes dates de pau, estima, convivència i festa vos desitgem Bon Nadal i un Feliç Any Nou.